top of page

Zeštíhlíme vaše tělo Vacuslim 48


Délka procedury

1 hodina (doporučujeme 6-10 opakování)


Kompletní program pro odstranění tukových usazenin, tvarování těla, zpevnění pokožky a odstranění celulitidy. To vše pomocí patentované technologie používané pouze profesionály v oblasti estetiky s patentovaným CARBOXY účinkem.



Co je procedura Vacuslim 48? Neinvazní, bezbolestná, estetická péče s prokazatelnými výsledky hned po prvním ošetření. Jedná se o naprosto nadčasovou technologii, kterou ve světě využívají špičkové kliniky a medical centra. Díky nové metodě Vacuslim 48, která využívá vakuové balení, je dosaženo hlubokého a rychlého pronikání účinných látek z přípravků, které stimulují přirozené funkce těla.

Díky nové metodě Vacuslim 48, která využívá vakuové balení, je dosaženo hlubokého a rychlého pronikání účinných látek z přípravků, které stimulují přirozené funkce těla.”

AKTIVNÍ SLOŽKY


SymFit - revoluční přísada do programů proti celulitidě

Snižuje tvorbu a množení tukových buněk (adipogeneze). Snižuje a zabraňuje růstu tukové tkáně (lipogeneze). Zlepšuje spalování tuků a čištění těla. Snižuje viditelné známky celulitidy.


Extrakt z divokého kaštanu

Escin, který je hlavní složkou divokého kaštanu, zmírňuje příznaky unavených a napjatých nohou a snižuje otoky. Escin z divokého kaštanu je přírodní složka, která vylučuje přebytečnou tekutinu.


L-karnitin

Urychluje spalování mastných kyselin, podporuje transport tuku do mitochondrií, kde se tuk přeměňuje na energii.


Extrakt z břečťanu (Hedera Helix)

Obsahuje látky, které účinně bojují proti celulitidě a zmírňují vzhled pokožky pomerančové kůry.


Kofein

Posiluje pokožku a zlepšuje pomerančovou kůru.


Extrakt z řas

Intenzivně hydratuje a osvěžuje pokožku.


Thermolate - efekt inteligentního oteplování

Zrychluje buněčný metabolismus a způsobuje příjemný pocit tepla na těle. Tento pocit tepla může trvat od 30 minut do 2 hodin.


Komplex éterických olejů

Séra používaná k péči o tělo během metody Vacuslim 48 obsahují komplex éterických olejů z citronu, pomeranče a rozmarýnu, zatímco krémy obsahují komplex éterických olejů z máty, levandule a citronu. Komplex těchto éterických olejů osvěžuje a uvolňuje pokožku a přispívá k jejímu lepšímu vzhledu.


426 zobrazení0 komentářů
bottom of page