top of page

Hladké tělo bez chloupků

Pokud se chloupek pravidelně vytrhává slábne jeho kořínek a růst se zpomaluje či zastavuje. Depilace se provádí za cca 3-4 týdny.


Depilace teplým voskem

Jedná se o klasickou metodu depilace teplým voskem. Já osobně depiluji teplým voskem pouze nohy a ruce. Kůže zde není tak citlivá, depilace je rychlá a cenově nejpřijatelnější. Vosk se nanáší po směru růstu chloupků a proti směru se strhává. Důležitá je vždy péče před i po depilaci. Před, aby vosk dobře přilnul a po depilaci očistit kůži speciálním olejnatým přípravkem, aby se kůže očistila od zbytků vosku a pokožka se zklidnila. Pravidelnou depilací chloupky lehce slábnou. Chodí se zhruba jednou měsíčně.


Neváhejte a depilaci vyzkoušejte. Určitě budete spokojené.


Důležitá je i příprava před samotnou depilací. Pro snazší vytrhnutí, by chloupky měly mít délku zhruba 3-4 milimetry (cca týden až deset dnů bez holení). Vhodné je si den před depilací provést peeling depilovaných partií, uvolní se i chloupky, které ještě drží pod kůží. V den depilace si nedávejte žádný krém, ani deodorant do podpaží. Po depilaci vyčkejte, než se pokožka zklidní a póry se stáhnou. Nedoporučuje se ani sauna, solárium, bazén.


#depilace #depilaceteplymvoskem

129 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page